Meie isadele, kelle lagi oli Nahktagi, Savoy Ball Estonias ja Tartu Maraton. Meie tagi on kalipso, Def Leppard Londonis ja IronMan Zürichis

laupäev, 18. juuli 2015

10 tundi stardini

Kõik on tehtud, KÕIK.

Tehtud on plaan ja järgitud seda. Käidud TriSmile kevadlaagris. Tehtud pikad mahunädalad. Jälgitud toitumist. Oldud terve ja heas vormis. Vigastused-lollused-ülepanemised pole kimbutanud. Kontrollvõistlused Valga ja TartuMill tehtud. Hästi tehtud. 9 kuud sihikindlat tööd ja seda kõike Homse Päeva nimel.

Zürich on ilus linn lahedate inimestega. Mõnusalt lohakas ja elegantselt ükskõikne
ülepea kasvava umbrohu suhtes. Inimesed pikutavad parkides, joovad pokaalidest kaasavõetud õlut-veini, käivad paljalt ujumas ja tunnevad ennast hästi. Kõik mis kasvab, on suur. Roosid kolmanda korruseni, elupuud ümbermõõduga 100 meetrit. Kõik on lopsakas. Seepärast siin oma raha ongi hea hoida kasvab mis mühiseb
Hommiku-ujumise vaated

Lasteaialapsed magavad vaikset tundi õues puu all tekkidel, lutid nohisemas suus. Šveits EI OLE eu riik. Ja seda on näha.
Aken on lahti ja kostab mingit juutide Sabati laulu.Nagu indiaanlaste laul enne lahingut.
 
Kohale saime hästi. Ilma viperusteta...
Olime hooldetiimiga hommikul 2 tundi varem Tallinna lennujaamas ja esimese asjana nägime jõuku kätega vehkivaid inimesi AirBaltic leti ees.
„Sorri, aga Riia saatis miskipärast poole väiksema lennuki ja me ei tea mis nüüd saab...“
???
Rattakasti vaadati eriti kurva pilguga.???
„Aga teid me mahutasime ikka peale aga ratt...“ siin ma sekkusin vahele. „Sõbrakesed, ma ostsin pileti endale ja rattale ja hooldetiimile novembris ja me peame olema täna õhtul Zürichis. Aitähh, jahh!“
Ok, siis lükati ratas teise augu juurde, regati sisse ja läksime läbiotsimisse. Ja nad võtsidki meilt maasikamoosi ära!!!
Stressi ei olnud. Mul on reisikindlustus ja mustemal juhul oleks kimanud taksoga Riiga ja sealt juba õhtul 7 Zürichi lennule jõudnud. Kas niimoodi testitakse IM kandidaadi närve?

Ilm on olnud räigelt palav 32-35 kraadi, vett ja mineraale tuleb kõvasti peale laadida. Mineraalvesi veinitilgaga on superhea sellise palavaga.
Õhk 35, Vesi 26

Stardipaik on 2,5 km meie hotellist. Otse vasakule paremale, üle mäe, mäest alla paremale ja kohal. Väga vinks-vonks elamine muideks. Nõudepesumasin olemas, kõõgitoimkond on pidevalt hüppes, linnapeal. Kaubanduskeskus toidupoodidega 4 min jalutust. Hommikuti olen sörkinud võimlema järve äärde. Hästi hea puhas ja pehme ja libeda jooksuga vesi. Kalu täis. Muudkui uju ja vaata ja imesta!
 
Neljapäeval tegime Veikoga koos kerge rattasõidu ja võtsime linnas oleva järsema nuki, Heartbreake Hill, 1,5 km ja 8-9 prossa. Tänasin oma tarkust, et taha sai 28 kassett pandud- hea rahulik üles kerida. Allatulles läks tagakumm ( 2a vana kummi ventiil murdus). Kummivahetusega kaotasin vähemalt 2 liitrit vett. Kui 35 kuumaga seisma jääd on minutiga loik alla ja Veiks jõi igavuse peletamiseks mul pudeli tühjaks. Kokku siis miinus 2l.
Sealt läksime juba ennast regama ja expoalal sai pudeli uuesti täis panna.

Eile oli puhkekas. Täna hommikul ujusin 17 min, lõunal jooksin 10 min ja ratast peale lõunal 27 min. Elu kõige lühem rattatrenn.
20 min ratast ja kõik!
Kõik. Nüüd on asjad vahetusalas. Hommikul on kell 5 äratus, 5.15 pudru, lõhesaiad, kohvi ja mahl ja 5.45 stardime kodunt 6.10 kohal, 6.45 on stardid. Start lainetena, vastavalt ujumisajale, mida prognoosid.

Tulin vahetusalast hotelli ja mõtlesin pargis ( kus 30 meetrised elupuud ja 60m kõrged vahtrad), ja mõtlesin, et huvitav, miks närvi ei ole. Nagu kosmoses hõljuks. Loodan, et homme ikka lüüb hea tunde stardis sisse. Kas ujumine on kalipsos või mitte, see selgub hommikul.
Tagumise puu juures vasakul

Aga ma ei muretse. See blogi ja see võistlus on pühendatud meie isadele Meie papsidele ja vanameestele. Tribuut isadele :)

Ja muuseas, oma esimese ujumisvõistluse, enamvähem täpselt pool sajandit tagasi panin ma ju kinni! Ma jõudsin esimesena kohale.

Homme tuleb ilus päev!
 
Homne salarelv- SOOL !
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar